Om oss

Vi har startet opp vår nettbutikk med salg av klær til barn, Lille Slørhale barneklær AS! Bak aksjeselskapet står søstrene Cecilie og Vibeke Olsen, helholdsvis bosatt i Skjeberg og Fredrikstad. Ideèn og konseptet til Lille Slørhale ble sådd på en familieferie til Danmark i september 2015. To måneder senere er drømmen realisert, og vi har nå en bedrift vi er svært stolte av.

Enda en drøm ble realitet 17.november.2016, da åpnet vi fysisk butikk på Stortorvet i Fredrikstad sentrum!! Gjett om det har vært mye hard jobbing bak, men så utrolig verdt det! Vi gleder oss enormt til fortsettelsen, og håper mange vil ha glede av å besøke oss.

Bakgrunnen for valg av navn er enkel! Vår bestemor, som opprinnelig kom fra Danmark, brukte å vugge oss i sin favn når vi var triste, lei eller trøtte. Hun strøk oss over håret og sa: "Mors lille slørhale". Hva hun helt eksakt la i utsagnet - det vet vi ikke, men at det var trygt og godt å sitte hos henne og høre de tre ordene vet vi med sikkerhet i våre hjerter.

Vi er begge småbarnsforeldre og for oss er det viktig at barna har gode klær, som tåler å bli brukt. Vi har alltid vært glad i skandinavisk design, og vi er stadig på utkikk etter nye og spennende designere som kan tilby det våre barn fortjener! 

Hos oss kan våre kunder være trygge på å finne klær av høy kvalitet, med fokus på brukervennlighet og komfort for barna. Vi er opptatt av hvilke designere og merker vi velger å forhandle i forhold til hvilke holdninger og verdier de står for.

 

Hos oss er kundeservice vår viktigste prioritet - ta kontakt om du har spørsmål!!