Levering/Frakt

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Du kan velge mellom ulike fraktalternativer, A-post, Klimanøytral servicepakke og du kan hente selv i vår butikk i Fredrikstad.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Ønsker du din pakke rimelig sendt og den kan sendes som brev, er dette med A-post.
Brevpost er uten forsikring og sporing. Det betyr at du har selv ansvaret dersom pakken skulle bli borte i posten.

Vi tilbyr også klimanøytral servicepakke. Det betyr at du kan spore pakken din via Postens hjemmeside fra den forlater oss til den ankommer din postkasse. Vi sender deg sporingsnummeret sammen med e-post når pakken er postet og på vei til deg. Servicepakken har en postgang på 1-3 virkedager(enkelte strekninger opp til 5) og du vil få en hentemelding når pakken er klar til å hentes i butikk eller ved ditt lokale postkontor.

Dersom du ønsker å hente varene dine selv i vår butikk på Stortorvet i Fredrikstad. Du vil bli kontaktet av Lille Slørhale barneklær for å avtale tidspunkt for henting. Adressen er: Stortorvet 4-8, 2367 Fredrikstad

 

Kunder på Svalbard 


Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret i tillegg som f.t. er kr 236,- .